top of page

Viatges per a tothom

QUÈ?

Tot! Viatges a mida, escapades de cap de setmana, viatges de final de curs, paquets vacacionals, tramitació de visats, reserva de bitllets d'avió i tren, creuers, sortides culturals per a grups, excursions per Catalunya, Imserso i molt més!

ON?

A tot el món! Nota: degut a les circumstàncies actuals, i fins a nou avís, ens centrem en Catalunya, Espanya i Europa. Esperem recuperar la resta de destins aviat!

Pregunta'ns!

PER A QUI?

Per a tothom! Els nostres clients representen la diversitat: famílies, parelles, aventurers/es en solitari, jubilats/des, associacions, escoles, joves que volen aprendre idiomes...

QUAN?

Sempre! Qualsevol època de l'any és bona per viatjar! Vacances d'estiu, Nadal, Setmana Santa, caps de setmana... Explica'ns què et ve de gust fer i t'assessorem!

Els valors de Travelbook

"Montserrat Rodulfo té un bagatge professional acreditat pels anys que fa que treballa en el sector turístic." | Diari de Terrassa, 2019

PROXIMITAT I ATENCIÓ PERSONALITZADA

T'acompanyem abans, durant i després del teu viatge. Ens importes, i molt!

FACILITAT I

TEMPS

Optimitzem el teu temps. Tu t'ocupes de gaudir i nosaltres del que sabem fer millor!

SEGURETAT I GARANTIA

Ens informem diàriament sobre les mesures sanitàries. Així podem informar-te i assessorar-te perquè viatgis amb seguretat i confiança!

ENS ADAPTEM

A TU

Vetllem per aconseguir-te el millor al millor preu. Vine i demana'ns pressupost!

Avión por encima de las nubes
bottom of page